Tel.: +421 918 417 487
Nákupný košík 0,00 €

Plátený prístrešok

Plátený prístrešok

  • rýchla montáž/demontáž
  • nepremokavá strešná plachta
  • možnosť doplnenia bočnými plachtami
  • veľký výber rozmerov a farieb
  • dokonalá ochrana pred vetrom, dažďom ale aj páliacim slnkom
  • minimálna údržba

Plátený prístrešok s nožnicovou konštrukciou postavíte behom pár minút a to bez najväčšej námahy. Akákoľvek akcia pod holím nebom už odteraz bude v suchu a v tieni. Plátené prístrešky dokonale ochránia niele od dažďa ale vytvoria aj príjemný tieň v horúcom lete.  Plátený prístrešok  je veľmi jednoducho prenosný a tak ho môžete ľubovoľne presúvať všade tam, kde práve potrebujete.

Konštrukcia
Plátený prístrešom má pevnú a stabilnú oceľovú konštrukciu s práškovým náterom, ktorá ju ochráni od korózie. V ponuke máme tiež hliníkové a hexagonové konštrukcie, ktoré sú estetickejšie a ľahšie čo oceníte hlavne pri preprave. Nastaviteľné výšky nôh, vymeniteľné náhradné diely, nepremokavá strešná plachta, možnosť doplniť plátené prístrešky o bočné plachty, to je len pár výhod plátených prístreškov.

Montáž, demontáž a kotvenie
Plátený prístrešok postavíte vďaka nožnicovej konštrukcii behom pár minút aj s nasadením strešnej plachty. Strešná plachta môže na konštrukcii ostať stále. Bočné plachty Vás ochránia nielen pred vetrom ale aj pred zvedavými pohľadmi susedov. Správnym ukotvením zabránite poškodeniu stanu.

Skladovanie
Po poskladaní stan zaberá málo miesta, uskladniť ho môžete hoci aj do pivnice.

Plátený prístrešok - photo

Preverené našimi zákazníkmi

Výber nezávislých recenzií našich zákazníkov z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Rýchle dodanie ”
Overený zákazník
„ Rychla reakcia a komunikacia predajcu. Aj v pripade maleho problemu pri objednavke, velmi rychla komunikacia a riesenie k spokojnosti zakaznika. Mam len dobre skusenosti a odporucam. ”
Overený zákazník
„ Expresne rýchla doprava, skvelá komunikácia. Odporúčam! ”
Overený zákazník